نوشته شده توسط : سعید باطنی

بررسی مزایا و معایب شبکه‌های اجتماعی و تلگرام ضد فیلتر 

76 درصد افراد بزرگسال در آمریکا از شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام، توییتر و غیره استفاده می‌نمایند. از سال 2008 تا ژوئیه سال 2015 این رقم افزایش 26 درصدی داشته است.

در رسانه‌های اجتماعی، کاربران ممکن است زندگی‌نامه‌ای از خود در قالب پروفایل ایجاد کنند، با دوستان و غریبه‌ها ارتباط برقرارکنند، تحقیق کنند و افکار، تصاویر، موسیقی‌ها، لینک‌ها و موارد دیگر را به اشتراک بگذارند.

طرفداران سایت‌های شبکه‌های اجتماعی می‌گویند جوامع آنلاین باعث افزایش تعامل با دوستان و خانواده می‌شوند وبه معلمان، کتاب‌داران و دانشجویان دسترسی ارزشمندی به پشتیبانی و مواد آموزشی داده؛ تغییرات اجتماعی و سیاسی را تسهیل کرده و انتشار اطلاعات مفید را سرعت می‌بخشد.

00_15.jpg

مخالفان شبکه‌های اجتماعی می‌گویند که سایت‌ها، از ارتباطات چهره به چهره جلوگیری می‌کنند. زمان را در اثر فعالیت‌های بیهوده هدر می‌دهند؛ مغز و رفتار کودکان را تغییرمی‌دهند و آنها را برای بیش فعالی مستعد می‌سازند و نیز کاربران را در معرض  خظر شکارچیانی مانند کودک آزاران و سارقین قرار می‌دهند. بطور کلی اطلاعات نادرست و بالقوه‌‌ی خطرناک، در چنین محیط‌هایی منتشر می‌گردد.

جنبه مثبت: شبکه‌های اجتماعی اطلاعات را سریع‌تر از هر رسانه دیگر پخش می‌کنند.

 78.5 درصد از خبرنگاران رسانه‌های سنتی، برای بررسی اخبار فوری از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند. 59 درصد از کاربران توییتر و 31 درصد از کاربران فیس‌بوک دنبال اخبار جدید در این سایت‌ها بوده اند.شبکه‌های اجتماعی در مقایسه با 66 درصد برای تلویزیون، 26 درصد برای روزنامه‌ها و 23 درصد برای رادیو، یکی از مهم‌ترین منابع خبری برای 46 درصد آمریکایی‌ها هستند.

000_5.jpg

کاربران شبکه‌های اجتماعی، مسئول گزارش وقایع قبل از رسانه‌های سنتی هستند، از جمله به حملات پاریس در فرانسه در 13 نوامبر 2015، شیوع ابولا در نیجریه و سیرالئون در ماه جولای 2014، بمب گذاری در ماراتن بوستون در 15 آوریل 2013 و تیراندازی سالن تئاتر در 20 ژوئیه 2012 در Aurora  آمریکا اشاره نمود.

مقامات بلند پایه آمریکایی بیان کرده‌اند که به سبب گردش سریع اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی، مشتاق استفاده از امکانات آنها بوده و بیان کرده‌اند کنفرانس‌های خبری با تاخیر زیادی اطلاعات را به اطلاع عموم می‌رسانند.

جنبه منفی: شبکه‌های اجتماعی گسترش اطلاعات غیر قابل اعتماد و غلط را ممکن می‌سازند.

64٪ از افرادی که از توییتر برای پیگیری اخبار استفاده می‌کنند می‌گویند که با چیزی که بعدها پی بردند "درست نیست" مواجه شده اند. 16٪ از کاربران توییتر بیان داشته‌اند که " آنها خبری را بازتوییت یا توییت کرده و بعدا پی‌برده‌اند که دروغ بوده است"

0000_2.jpg

در سه ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا خبرهای دروغین درباره دو نامزد درمجموع 37.6 میلیون بار در فیس‌بوک به اشتراک گذاشته شد. اطلاعات نادرست از طریق رسانه‌های اجتماعی می‌تواند به خشونت یا تهدیدات خشونت منجر شود.

در دسامبر 2016 یک مرد 28 ساله پس از تیراندازی در رستورانی در واشنگتن دستگیر شد. وی اطلاعاتی نادرست در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر فعالیت گروهکی کودک آزار به رهبری هیلاری کلینتون در زیرزمین آشپزخانه رستوران خوانده بود

تحقیقات در دانشگاه میشیگان حاکی از این است که حتی وقتی اطلاعات نادرست اصلاح می‌شوند، تعداد افرادی که اصلاح را از طریق رسانه‌های اجتماعی مشاهده می‌کنند و یا آن را به اشتراک می‌گذارند، کمتر از تعداد افرادی است که اطلاعات غلط را می‌بینند یا به اشتراک می‌گذارند.

00000.jpg
 
جنبه‌ی مثبت: سایت‌ها وشبکه‌های اجتماعی به دانشجویان کمک می‌کنند تا در مدرسه بهتر عمل کنند: دانلود تلگرام ضد فیلتر

59٪ از دانش‌آموزان با دسترسی به اینترنت گزارش می‌دهند که ازشبکه‌های اجتماعی برای بحث در مورد موضوعات آموزشی استفاده می‌کنند و 50٪ از سایت‌ها برای صحبت در مورد تکالیف مدرسه استفاده می‌کنند. پس از آنکه دبیرستان جورج در پورتلند در اورگان، برنامه رسانه‌های اجتماعی را برای مشارکت دانشجویان معرفی کرد، نمرات 50 درصد افزایش یافت، غیبت مزمن به میزان 33 درصد کاهش یافت و 20 درصد از دانش‌آموزان مدارس به طور داوطلبانه تکالیف اضافی را انجام دادند.

برابر مطالعه‌ی انجام شده در ژانویه 2015 که درمجله روانشناسی توسعه کاربردی منتشر شده است " دانشجویان سال اول کالج باید از سایت‌های شبکه‌های اجتماعی برای ایجاد شبکه‌های دوستان جدید, اشتراک احساسات اجتماعی در مدارس جدید و کاهش خطر اخراج شدن استفاده نمایند.

000000.jpg

جنبه‌ی منفی: دانش‌آموزانی که از شبکه‌های اجتماعی زیاد استفاده می‌کنند، نمرات کمتری اخذ می‌کنند:

31 درصد از نوجوانان می‌گویند که استفاده از رسانه‌های اجتماعی در هنگام انجام تکالیف، کیفیت کار آنها را کاهش می دهد. دانش‌آموزانی که از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌نمودند، معدل 3.06 را داشتند، در حالی که معدل کاربران غیرمجاز 3/82 بود. دانش‌آموزانی که درهنگام مطالعه از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌نمودند، در آزمون‌ها 20 درصد افت داشتند.

نمرات دانشجویان برای هر 93 دقیقه بیشتر از متوسط 106 دقیقه در روز ، به میزان 0.12 امتیاز کاهش یافته است، یک مطالعه نشان داد مدارسی که ممنوعیت تلفن همراه اعمال کرده بودند، با بهبود عملکرد 6.41 درصد از دانش‌آموزان روبرو شدند.

0000000.jpg

اجرای قانون از شبکه‌های اجتماعی برای بدست آوردن و پیگیری مجرمان استفاده می‌کند:

3 درصد از متخصصان فدرال، ایالتی و محلی در همه‌پرسی "اظهار می‌کنند" رسانه‌های اجتماعی به حل جرائم ارتکاب شده کمک می‌کنند. یک نظرسنجی توسط انجمن بین الملل فرماندهان پلیس نشان داد که 85 درصد از دفاتر پلیس از رسانه‌های اجتماعی برای حل جنایات استفاده می‌کنند. اداره پلیس شهر نیویورک نیز از واحدی بنام "ردیاب توییتر" برای دستگیری مجرمانی که در شبکه‌های اجتماعی فعالیت و خودستایی می‌کنند! استفاده می‌کند.

00000000.jpg

سایت‌ها وشبکه‌های‌ اجتماعی به پیگرد قانونی و محکومیت تعدادی از جرایم کمک نموده‌اند، از جمله، به متهم نمودن یک فوتبالیست حرفه‌ای در مورد ارتباط نامشروع با فردی زیر سن قانونی در انگلیس در سال 2016 و دستگیری شورشیان مسابقات هاکی در ونکوور در کانادا در سال 2011 می‌توان اشاره نمود.



:: برچسب‌ها: تلگرام ضد فیلتر ، دانلود تلگرام ضد فیلتر ، تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

مزایای پیام‌رسان‌ تلگرام ضد فیلتر

 

عدم همکاری مدیران تلگرام با ایران، سواستفاده کشورهای بیگانه از این پیام‌رسان برای پیش‌برد اهداف خود، عدم دسترسی حاکمیت به سرورهای این پیام‌رسان، انتقال کلان داده‌های ایران به خارج از کشور، راه اندازی بلاک‌چین و در نهایت طراحی ارز دیجیتال گرام از عمده‌ترین مشکلاتی بود که شورای عالی فضای مجازی را مجاب کرد حکم به فیلترینگ این پیام‌رسان_رسانه بدهد. 
پس از محدودیت برای تلگرام موضوع پیام‌رسان‌های داخلی بسیار داغ شد و این پیام‌رسان‌ها توانستند در مدت کوتاه سه هفته‌ای بالغ بر 15 میلیون کاربر جذب کنند. 

بررسی‌های «بصیرت» نشان می‌دهد نه تنها پیام‌رسان‌های داخلی کم‌تر از تلگرام نیستند بلکه مزایای بیشتری نسبت به آن دارند. بهترین تلگرام ضد فیلتر :

 دانلود تلگرام ضد فیلتر در اینجا !!!

1) اینترنت رایگان پیام رسان‌های داخلی: سروش به کلی برای کاربران خود رایگان است و پیام‌رسان‌های ایتا، بله، بیسفون و گپ با هزینه‌ای معادل یک سوم قیمت اینترنت مورد نیاز تلگرام محاسبه می‌شوند. 

2) افزایش امنیت و عدم انتقال اطلاعات به خارج کشور: تلگرام به دلیل اینکه تابع قوانین هیچ حکومتی نبوده و به کلی قاعده‌ خاصی بر روی پروتکل‌های این پیام‌‎رسان وجود ندارد، هیچ الزامی برای حفظ اطلاعات کاربران خود ندارد اما پیام‌رسان‌های داخلی طبق قانون حفظ حریم شخصی در فضای مجازی مصوبه هیات دولت و دستور مقام معظم مبنی بر صیانت از اطلاعات شخصی، موظف به حفظ اطلاعات کاربران خود هستند.

3) قابلیت پسندیدن: یکی از نواقصی که تلگرام داشت رابطه یک طرفه در کانال‌ها بود که این موضوع در پیام‌رسان‌های داخلی اصلاح شده است،در حال حاضر پیام‌رسان‌های بله، سروش و گپ از این موضوع بهره می‌برند.

4) انجام عملیات‌های بانکی: یکی از مزایای ویژه‌ای که در پیام‌رسان‌های داخلی وجود دارد انتقال وجه، استعلام موجودی، خرید شارژ و صورت حساب‌گیری در فضایی امن است. این مزیت در بله و گپ وجود دارد و در آینده‌ای نزدیک این قابلیت در دیگر پیام‌رسان‌ها نهادینه می‌شود.

5) فروشگاه‌های آنلاین: یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های حاضرین در بخش اقتصادی فضای مجازی قابلیت فروش کالا است؛ پیام‌رسان‌های داخلی با شناسایی این موضوع شرایطی را ایجاد کرده‌اند که کسب و کارهای نوپا و یا قدیمی می‌توانند محصولات خود را بدون هزینه تبلیغ کنند و حتی خریداران به صورت آنلاین آنها را خریداری کنند. گپ و بله پیشگام این خدمت در بین پیام‌رسان‌های داخلی بودند.

6) تماس صوتی و تصویری: تلگرام هیچگاه قابلیت تماس تصویری را برای کاربران خود راه اندازی نکرد، تماس صوتی این پیام‌رسان هم در اکثر کشورها مانند انگلیس و امارات و حتی ایران مسدود است اما اکثر پیام‌رسان‌های داخلی هم از مزیت تماس صوتی و هم از مزیت تماس تصویری بهره می‌برند.

منافع ملی در استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی

فارغ از مزایای فنی بهره‌گیری از پیام‌رسان‌های داخلی برای کاربران این پیام‌رسان‌ها حافظ منافع ملی در بلند مدت هم خواهند بود. 
بر این اساس اکثر کشورهای جهان اعم از چین، کره جنوبی، انگلستان و روسیه به دلیل حمایت از اقتصاد برآمده از فضای مجازی و موضوعات فرهنگی «پروژه اینترنت ملی» خود را شروع کرده‌اند که این موضوع شامل مرورگر ملی، پیام‌رسان ملی و شبکه اجتماعی ملی می‌شود.  

با توجه به رشد روز افزون اقتصاد ایجاد شده در فضای مجازی نیاز به پلتفرم‌هایی بومی که سرمایه گذاران و مدیران اقتصادی ایرانی بتوانند با اعتماد کامل به سمت آنها حرکت کنند بسیار احساس می‌شود. 

پلتفرم‌هایی مانند تلگرام و یا مانند آن که از بیرون ایران مدیریت می‌شوند و مدیران آن هیچ تعهدی به کاربر ایرانی ندارندنمی‎توانند بستر مناسبی برای اقتصاد فضای مجازی ایران باشند زیرا بسیار تحریک‌پذیر و غیر قابل اعتماد هستند.

حفظ کلان ‌داده‌ها

یکی از اساسی‌ترین مزایای بهره گیری از پیام‌رسان‌های داخلی حفظ کلان داده‌ها در داخل کشور است. در عصر انقلاب چهارم صنعتی داده به عنوان نفت در هر کشور است.

کلان‌ داده‌ها مجموعه کنش‌های اکثریت شهروندان در فضای مجازی است که نشان دهنده ذائقه و تمایل فکری آنها است و بر اساس آن می‌توان برای یک کشور تصمیم گرفت.

این کلان‌ داده‌ها تقریبا در سراسر دنیا به عنوان اسرار ملی شناخته می‌شوند و از آنها به عنوان ثروت ملی نام برده می‌شود.
تجزیه‌وتحلیل داده‌ها و اینترنت، کار نظارت و ارزیابی پیشرفت یک کشور را نسبت به گذشته بسیار ساده‌تر کرده که این امر به‌واسطه دسترسی به حجم انبوهی از اطلاعات شخصی کاربران امکان‌پذیر است؛ اما هم‌اکنون با فناوری داده‌های بزرگ قدرت‌ها قادر خواهند بود از این اطلاعات به‌طور مداوم برای نظارت رفتارهای کاربران خود، در زمان وقوع (و تقریبا به‌ صورت بلادرنگ) استفاده کنند و این به آنها در ارائه خدمات، منابع و سیاست‌گذاری مناسب‌تر کمک می‌کند.

اهمیت امنیت در پیام‌رسان‌های داخلی

امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) در زمینه حفظ حریم خصوصی و امنیت مردم در پیام‌رسان‌ها فرموده‌اند: «مسئولان باید امنیت و حریم داخلی مردم و کشور را حفظ کنند. تعرض به امنیت و حریم داخلی مردم «حرام شرعی» است و نباید انجام شود.»

محرمانگی داده‌ها، جامعیت داده‌ها و قابلیت دسترسی داده‌ها سه اصل در ارتباطات شبکه‌ای است؛ به عبارتی، در بحث پیام‌رسان‌ها، ما هنگامی می‌توانیم به یک پیام‌رسان لقب ایمن بدهیم و آن را پیام‌رسان مطمئن بدانیم که این پیام‌رسان، اول؛ محرمانگی و خصوصی بودن پیام‌های ما را حفظ کند. دوم؛ پیام‌های ارسالی ما را گیرنده به همان صورتی که فرستنده ارسال می‌کند، دریافت کند. به عبارت دیگر پیام در حین انتقال دچار تغییر یا خرابی نشود. سوم؛ این اطمینان وجود داشته باشد که کاربران پیام‌رسان، به درستی به تمامی سرویس‌هایی که برای آنها فراهم شده است دسترسی داشته باشند.

 

 



:: برچسب‌ها: تلگرام ضد فیلتر ، دانلود تلگرام ضد فیلتر ، تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

محبوب ترین پیام رسان

محبوب ترین پیام رسان های اندرویدی در جهان از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ (گجت تی وی)

 ارسال شده توسط: مصطفی معصوم‌پور ۰۱ آبان ۹۸ ساعت ۲۰:۴۰

محبوب ترین پیام رسان های اندرویدی در جهان کدامند؟ در این مطلب می‌توانید با پرطرفدارترین پیام رسان‌ها از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ آشنا شوید.

در دنیای امروز کمتر کسی را می‌توان یافت که در فضای مجازی فعال نباشد و از  تلگرام ضد فیلتر و شبکه های اجتماعی استفاده نکند. به خصوص پیام رسان‌ها که سریع‌ترین، راحت‌ترین و ارزان‌ترین راه ارتباطی میان کاربران هستند و به همین دلیل محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده‌اند. در این میان، برخی پیام رسان‌ها در بعضی کشورها طرفداران بیشتری دارند؛ مثلا در کشور ما پیام رسان واتس اپ محبوبیت زیادی دارد و تلگرام نیز با وجود فیلتر شدن، هنوز جزو محبوب‌ترین شبکه های اجتماعی در ایران است. هر یک از پیام رسان‌ها هم با ویژگی‌های خاص خود، کاربران را به سوی خود جذب می‌کنند و کاربران با توجه به نوع نیاز خود، یکی از این مسنجرها را انتخاب می‌کنند.

اکنون قصد داریم محبوب ترین پیام رسان های اندرویدی جهان را در طی سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ بررسی کنیم و ببینیم در هر یک از این سال‌ها چه پیام رسانی بین کاربران پرطرفدارتر بوده است. همانطور که در این ویدیو مشاهده می‌کنید، زمانی اسکایپ محبوبیت بیشتری نسبت به رقبا داشت، اما اکنون واتس اپ با اختلاف کم در صدر محبوب‌ترین‌ها قرار دارند.  دانلود تلگرام ضد فیلتر  هم که در ایران خیلی محبوب است، در جهان در رتبه‌های پایین‌تری دیده می‌شود.



:: برچسب‌ها: تلگرام ضد فیلتر ، دانلود تلگرام ضد فیلتر ، تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

مهاجرت ایرانی‌ها از فیس بوک

فیس بوک یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران و سراسر جهان بود و در واقع نخستین شبکه‌ای بود که استقبال گسترده‌ای از آن شد و البته خیلی زود هم طرفداران خود را از دست داد. اوج فراگیری فیس بوک در ایران، سال 1390 بود که تعداد 17 میلیون کاربر ایرانی در آن عضو بودند. با ورود تلگرام و اینستاگرام، بیشتر کاربران Facebook به این اپلیکیشن‌ها نقل مکان کردند. البته این روند تنها در ایران اتفاق نیفتاد و به نظر می‌رسید که این شبکه اجتماعی به مرز اشباع رسیده است.

در حال حاضر، برخی از کاربران ایرانی برای دیدن عکس‌های بستگان و دوستانشان، هر از چند گاهی به فیس بوک سر می‌زنند و صفحات ایرانیان خارج از کشور را چک می‌کنند. همچنین بسیاری از افراد از فیس بوک به عنوان یک محل ذخیره اطلاعات استفاده کرده و عکس‌ها و آلبوم‌های خانوادگی را در این فضا نگهداری می‌کنند که البته تصمیم درستی نیست.

پاتوق خبرنگاران و سیاست‌مداران ایرانی

اگرچه توییتر (Twitter) طرفداران زیادی در میان مردم عادی ندارد اما سیاست‌مداران، خبرنگاران و دنبال‌کنندگان اخبار از اصلی‌ترین طرفداران این شبکه اجتماعی هستند. توییتر در سال‌های گذشته محدودیت 140 کاراکتری برای ارسال پیام مستقیم داشت اما کاربرانی که می‌خواستند در هر لحظه در جریان اخبار قرار بگیرند، از آن استقبال کردند. حضور سیاست‌مداران و خبرنگاران رسانه‌ها در توییتر و توییت کردن اخبار در لحظه، موجب شد تا سرعت انتقال اخبار در این شبکه حتی از خبرگزاری‌ها نیز پیشی بگیرد و آن را تبدیل به یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در سراسر جهان تبدیل کند.

با توجه به خبرمحوری و کم‌رنگ بودن جنبه سرگرمی و انتشار عکس و فیلم در توییتر، این شبکه خیلی مورد توجه کاربران معمولی ایرانی قرار نگرفت و فیلتر شدن آن نیز باعث شد تا به سرعت تعداد مخاطبان و طرفداران توییتر در ایران کاهش پیدا کند. توییتر از دو سال پیش، امکان ارسال پیام مستقیم را از 140 حرف به هزار و 100 افزایش داد اما این امر نیز خیلی بر روی مخاطبان ایرانی تاثیر نگذاشت و همچنان استفاده از توییتر در ایران، بیشتر مختص به افراد سیاسی و خبرنگاران است.

لاین؛ ارسال پیام و قابلیت تماس صوتی

لاین (Line) اپلیکیشنی است که علاوه بر ارسال و دریافت پیام، امکان تماس تلفنی را نیز در اختیار کاربران خود قرار داد. این ویژگی باعث شد تا در دوره‌ای که تماس صوتی وایبر در ایران با محدودیت مواجه شده بود، لاین به پیام رسانی محبوب تبدیل شود. البته تماس صوتی لاین با تاخیر یکی دو ثانیه‌ای تاخیر همراه بود و امکان تماس تصویری نیز وجود نداشت و این محدودیت‌ها باعث شد تا به تدریج، اپلیکیشن‌هایی مانند تانگو، در بخش تماس‌های آنلاین، جای لاین را بگیرند؛ اما لاین با کارکرد چندگانه خود همچنان یک شبکه اجتماعی محبوب مشابه فیس بوک بود.

نوشتن مطالب و انتشار پست و عکس مانند فیس بوک موجب شد تا این اپ مورد توجه بسیاری از کاربران ایرانی قرار بگیرد. پشتیبانی از زبان فارسی و ارائه صفحات آموزشی زبان انگلیسی، سرگرمی و مسابقه به زبان فارسی هم بیان‌گر آن بود که سازندگان ژاپنی این شبکه، حساب ویژه‌ای بر روی مخاطبان ایرانی خود باز کرده‌اند. لاین هنوز هم برای حضور در بازار شلوغ کشورمان، برنامه‌هایی در سر دارد اما بعید است که حالا بتواند به یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران تبدیل شود.

واتس اپ؛ انتقال فایل‌های مختلف بدون پایین آمدن کیفیت

واتس اپ (WhatsApp) در ابتدای شروع فعالیت خود اعلام کرده بود که تنها برای یک سال، خدمات خود را به صورت رایگان به کاربران ارائه خواهد داد اما سازندگان آن پس از مدتی متوجه شدند که در بازار به شدت رقابتی پیام رسان های موبایلی، جایی برای اپلیکیشن‌های پولی وجود ندارد و به همین دلیل، واتس اپ برای همیشه رایگان باقی ماند.

تلگرام ضد فیلتر


در این اپلیکیشن می‌توان علاوه بر فرستادن متن، فایل‌های مختلف مانند پی دی اف و اسناد حجیم را بدون پایین آمدن کیفیت ارسال کرد و همین موضوع باعث شد تا به سرعت مورد توجه کاربران قرار بگیرد. رمزگذاری پیام‌ها پیش از ارسال و جلوگیری از سرقت اطلاعات افراد، از دیگر قابلیت‌های مورد توجه واتس اپ است. حضور فعال 430 میلیون کاربر و ارسال متوسط 54 میلیارد پیام کوتاه به صورت روزانه باعث شد تا مارک زاکربرگ (مالک فیس بوک) در سال 2014 این اپلیکیشن نوپا و پردرآمد را خریداری کند.

ورود واتس اپ به ایران با سر و صداهای زیادی همراه بود و مسئولان قضایی کشورمان خواستار فیلتر شدن آن شدند اما مسئولان وزارت ارتباطات در مقابل فشارها مقاومت کردند. پس از مدتی، سازندگان این پیام رسان، زبان فارسی را نیز به واتس اپ اضافه کردند و از سال 1394، نسخه فارسی این اپلیکیشن موبایلی در حال فعالیت است.

سایر شبکه ها و پیام رسان های پرطرفدار ایرانی و دانلود تلگرام ضد فیلتر

ایمو (imo)، تانگو (Tango) و اسکایپ (Skype) سایر گزینه‌های حاضر در لیست محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران هستند. ایمو و تانگو بیشتر محبوبیت خود را مدیون تماس تصویری هستند اما اکنون تانگو به خاطر قطعی‌های مکرر و کیفیت پایین تصویر، بسیاری از طرفداران خود را از دست داده است و اسکایپ و ایمو جای آن را پر کردند. قابلیت تماس تلفنی تصویری و ارائه ویدیو کنفرانس از راه دور با کیفیت مناسب باعث شد تا ایمو و اسکایپ مورد استقبال کاربران قرار بگیرد.

در میان هجوم اپلیکیشن‌های خارجی، چند شبکه اجتماعی ایرانی مانند فیس نما و کلوب هم در حال فعالیت هستند و سروش و بیسفون هم مهم‌ترین پیام رسان های ایرانی محسوب می‌شوند. این شبکه ها و پیام رسان های داخلی مرتبا توسط رسانه‌های رسمی تبلیغ می‌شوند اما هنوز نتوانسته‌اند در میان کاربران به محبوبیتی دست پیدا کنند. شاید بتوان عدم اعتماد کاربران ایرانی به سازندگان برای حفظ اطلاعاتشان را از اصلی‌ترین دلایل محبوب نشدن این اپلیکیشن‌ها دانست.



:: برچسب‌ها: تلگرام ضد فیلتر ، دانلود تلگرام ضد فیلتر ، تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

گجت نیوز نوشت: در سال‌های اخیر شبکه‌ های اجتماعی و پیام رسان های موبایلی رشد چشمگیری در سراسر جهان و به خصوص ایران داشته‌اند. در این مطلب، محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران را معرفی خواهیم کرد.

ورود کاربران ایرانی به شبکه های اجتماعی با فیس بوک آغاز شد اما در این چند سال خیر، انواع شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها راه خودشان را به کشورمان باز کرده‌اند. وایبر، لاین، اینستاگرام، واتس اپ، ایمو، توییتر و اسکایپ تنها بخشی از این شبکه‌ها بودند که به طور گسترده توسط کاربران ایرانی مورد استفاده قرار گرفت اما برخی از آن‌ها به دلایل مختلف، بیشتر از بقیه به محبوبیت رسیدند. در این مطلب قصد داریم به معرفی محبوب ترین شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها در ایران و دلایل و چگونگی پرطرفدار شدن آن‌ها بپردازیم.

پرطرفدارترین تلگرام ضد فیلتر ایران

فیلتر شدن فیس بوک و ویژگی‌های ویژه تلگرام همچون ایجاد کانال، گروه‌های کاری، خانوادگی و آسان بودن دسترسی به آن از جهت موبایل‌محور بودن و فیلتر نبودن آن، این اپلیکیشن را به سرعت به پرطرفدارترین پیام رسان ایران تبدیل کرد. اکنون حتی فیس بوک که زمانی بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی کاربران ایرانی محسوب می‌شد در برابر تلگرام حرفی برای گفتن ندارد و این پیام رسان ساده به عنوان بزرگ‌ترین پاتوق مجازی ایرانیان شناخته می‌شود.

طبق آخرین آمارهای منتشر شده، هم‌اکنون بیش از 45 میلیون و 800 هزار نفر کاربر ایرانی در تلگرام عضو هستند و در واقع حدود نیمی از جمعیت کشور در Telegram فعالیت می‌‌کنند که در نوع خود آمار بی‌نظیری است و درآمد بسیاری را نصیب صاحبان این اپ روسی می‌کند. این پیام رسان محبوب در تمامی سیستم‌عامل‌های روز شامل اندروید، آی او اس، ویندوز فون، لینوکس و ویندوز اجرا می‌شود. کاربران می‌توانند به راحتی پیام‌ها، تصاویر، ویدیوها و انواع اسناد را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

جالب اینجاست که ایرانی‌ها بیشترین کاربران حاضر در تلگرام را تشکیل می‌دهند. برخی از کارشناسان و صاحب‌نظران معتقدند که فیلتر شدن و محدودیت دسترسی به شبکه‌های دیگر مانند فیس بوک، وایبر و لاین باعث هدایت مردم به تلگرام شده است.

پرطرفدارترین اپلیکیشن اشتراک تصویر و دانلود تلگرام ضد فیلتر در اینجا :

در حال حاضر اینستاگرام پس از تلگرام، دومین شبکه اجتماعی محبوب در ایران است. این اپ پرطرفدار آمریکایی در ابتدا تنها یک ابزار ساده برای اشتراک‌گذاری تصاویر بود اما در سال 2012 فیس بوک این اپلیکیشن را خرید و این موضوع باعث شد رشد چشم‌گیر 23 درصدی که 20 برابر بیشتر از میزان رشد خود فیس بوک است را تجربه کند. حالا دیگر بسیاری از فروشگاه‌ها و شرکت‌های مختلف هم صفحه اینستاگرام ساخته‌اند و اجناس و خدمات خود را معرفی کرده و حتی به فروش آنلاین پرداخته‌اند. از سوی دیگر کاربران معمولی هم برای به اشتراک‌گذاری و جمع‌آوری لایک به رقابت می‌پردازند و بازار مکاره خرید و فروش لایک‌های بیهوده نیز در این فضا ایجاد شده است.

چهره‌های معروف مانند بازیگران و خواننده‌ها نیز در میان طرفداران اینستاگرام دیده می‌شوند. بهنوش بختیاری با 5.5 میلیون فالوور، بیشترین دنبال‌کننده را در میان کاربران ایرانی اینستاگرام دارد و هر پستش به طور متوسط، 100 هزار لایک می‌خورد. یک خواننده زیرزمینی به نام امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو با 4 میلیون فالوور در رتبه بعدی قرار دارد.
عکاسان از دیگر گروه‌های طرفدار Instagram هستند که از این فضا برای انتشار عکس‌های خود استفاده می‌کنند. البته حضور اینستاگرام در ایران با حاشیه‌هایی هم همراه بوده و این موضوع که امکان فیلتر شدن صفحات غیر اخلاقی وجود ندارد، بارها خبرساز شده بود اما در هر حال، اینستاگرام یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی جهان است.

مهاجرت ایرانی‌ها از فیس بوک

فیس بوک یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران و سراسر جهان بود و در واقع نخستین شبکه‌ای بود که استقبال گسترده‌ای از آن شد و البته خیلی زود هم طرفداران خود را از دست داد. اوج فراگیری فیس بوک در ایران، سال 1390 بود که تعداد 17 میلیون کاربر ایرانی در آن عضو بودند. با ورود تلگرام و اینستاگرام، بیشتر کاربران Facebook به این اپلیکیشن‌ها نقل مکان کردند. البته این روند تنها در ایران اتفاق نیفتاد و به نظر می‌رسید که این شبکه اجتماعی به مرز اشباع رسیده است.

در حال حاضر، برخی از کاربران ایرانی برای دیدن عکس‌های بستگان و دوستانشان، هر از چند گاهی به فیس بوک سر می‌زنند و صفحات ایرانیان خارج از کشور را چک می‌کنند. همچنین بسیاری از افراد از فیس بوک به عنوان یک محل ذخیره اطلاعات استفاده کرده و عکس‌ها و آلبوم‌های خانوادگی را در این فضا نگهداری می‌کنند که البته تصمیم درستی نیست.



:: برچسب‌ها: تلگرام ضد فیلتر ، دانلود تلگرام ضد فیلتر ، تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

از صفر تا صد تلگرام ضد فیلتر 

در میان انبوه اپلیکیشن های پیام رسانی که این روزها در موبایل ها می بینیم، شکی نیست که تلگرام یکی از محبوب ترین آنهاست. این اپلیکیشن که توسط دو برادر برنامه نویس روس طراحی شده در سال 2013 به صورت کراس پلتفرم در اختیار کاربران موبایل قرار گرفت و به خاطر امکاناتی منحصر به فرد در مدت زمانی کوتاه توانست به یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های پیام رسان در دنیا تبدیل شود.

آمار و ارقام در مورد تلگرام خیره کننده است. طبق آخرین برآوردها تلگرام هم اکنون بیش از 100 میلیون کاربر فعال دارد و روزانه بیش از 15 میلیارد پیام در این اپلیکیشن ارتباطی رد و بدل می شود. جالب است بدانید که طبق گزارش خبرگزاری های داخلی، حدود 20 میلیون نفر از جمعیت کاربران این اپلیکیشن پیام رسانی را ایرانی ها تشکیل می دهند.

تا پیش از تلگرام، وایبر پرطرفدارترین اپلیکیشن پیام رسانی در میان ایرانی ها محسوب می شد. اما مشکلات و اختلالاتی که برای آن به وجود آمد موجب شد که کاربران این اپلیکیشن ارتباطی به سوی گزینه بهتر مهاجرت کنند؛ اپلیکیشنی که هم در سرعت پیام رسانی مثال زدنی است و هم از لحاظ امنیت و حفظ حریم شخصی بالاتر از رقبای قدیمی تر خود قرار گرفته است.

در این مطلب هر آنچه می بایست در مورد تلگرام بدانید را به شما آموزش خواهیم داد.

چگونه در تلگرام ثبت نام کنیم؟

دانلود تلگرام ضد فیلتر چگونه است ؟

 

 

عضویت در تلگرام بسیار ساده است و با طی چند مرحله ی کوتاه انجام می پذیرد. پیش از هر چیزی باید این اپلیکیشن پیام رسان را برای یکی از پلتفرم های دسکتاپ، اندروید، ویندوزفون و یا iOS دانلود نمایید. پس از باز کردن تلگرام برای نخستین بار با صفحه ای مانند تصویر زیر مواجه خواهید شد.

روی گزینه Start Messaging کلیک کنید تا به مرحله ی بعد فرستاده شوید. در پنجره ی Your Phone پیش شماره کشور ایران را انتخاب و شماره تلفن خود را بدون در نظر گرفتن صفر ابتدایی وارد نمایید.

پس از آن باید کدی که توسط پشتیبانی تلگرام به شماره موبایل تان فرستاده می شود را در قسمت Code وارد و تیک بالای صفحه را بزنید. در صورتی که کد وارد شده صحیح باشد به بخش بعدی منتقل می شوید و با وارد کردن نام و نام خانوادگی ثبت نام شما به پایان می رسد.



:: برچسب‌ها: تلگرام ضد فیلتر ، دانلود تلگرام ضد فیلتر ، تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

خرید و فروش URL
شاید برایتان عجیب باشد اما URLهای خوش دست و قشنگ مثل دامین های اینترنتی در تلگرام ضد فیلتر خرید و فروش می شود. یعنی آدرس کانال خوب هم مشتری خودش را دارد ولی این یکی ساز و کار مشخصی ندارد. آن طور که فعالان این حوزه به ما گفتند بیش ترین مبلغی که در این زمینه تا به حال رد و بدل شده و علنی هم شده است، مبلغ 5 میلیون تومان بوده است.

نرم افزارهای ارسال انبوه
اگر دوست ندارید که تبلیغات کانال تان را به دیگران بسپارید و خودتان مستقیم وارد تبلیغات شوید دو راه دارید، یکی این که از طریق پنل های ارسال انبوه پیام ارسال کنید که روش به صرفه ای نیست و خیلی گران تر در می آید یا این که خودتان یک نرم افزار ارسال انبوه تلگرامی بخرید و پیام انبوه ارسال کنید.
دقت داشته باشید که این نرم افزارها در اصل یک روبات هستند که برای کار با ان ها باید یک دستگاه رایانه با سخت افزار نسبتا خوب را فقط به این کار اختصاص دهید و در زمان ارسال هم باید رایانه رابه روبات بسپارید و بروید چون اجازه هیچ کار دیگری را به شما نمی دهد.
فقط خوب تحقیق کنید. این نرم افزارها گران هستند و علاوه بر گرانی برخی از آن ها مشکلات بسیاری از جمله بلاک کردن خط ها و... دارند که ممکن است شما را به ستوه آورد و اصلا برای مصرفی که شما مد نظرتان است اقتصادی نباشند و هر آن هم ممکن است تلگرام با شناسایی آن ها راه های ارسال پیام را به روی آن ها ببنند، پس بسیار در این زمینه دقت کنید. کم ترین میزان پولی که برای نرم افزارهای ارسال انبوه می گیرند 500 هزار تومان خرید و فروش می شوند که باید خیلی مواظب باشید و از فروشندگان مطمئن بخرید تا خط بلاک شده نخرید.

درآمدزایی در تلگرام

 

نرم افراز دانلود تلگرام ضد فیلتر یاب
یک نرم افزار ساده است که لیست شماره هایتان را واردش می کنید و خط هایی که تلگرام دارد را مشخص می کند، این نرم افزار هم یک روبات است و باید مطابق نرم افزارهای ارسال انبوه یک سیستم رایانه کلا در اختیارش قرار دهید، قیمت این نرم افزار در بازار اکنون بین 100 تا 350 هزار تومان است.

بانک شماره تلگرام
اگر به نرم افزارهای ارسال انبوه تلگرامی شماره هایی که مطمئنید تلگرام دارند را بدهید، این نرم افزارها با سرعت بیش تری کار می کنند پس عده ای هستند که در حال حاضر با دریافت مبلغی این شماره ها را به شما می فروشند.
قیمت شماره در پایتخت به صورت منطقه ای، با توجه به کد شماره، با جداسازی ایرانسلی ها، همراه اولی ها، رایتلی ها و مشترکان دائمی و اعتبار بین 2 میلیون و 500 تا 4 میلیون تومان است.
در سایر کلان شهرها هم بسته به تعداد شماره های تلگرامی بین 500 تا یک میلیون و 500 هزار تومان خرید و فروش می شوند تفکیک هم در این بخش فقط بین همراه اولی های ثابت، همراه اولی های اعتباری و ایرانسلی ها صورت گرفته است. شماره درهم، تلگرامی و غیرتلگرامی هم به ازای هر 2 میلیون شماره باید 1 میلیون تومان سرکیسه را شل کنید



:: برچسب‌ها: تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

 در آمد تلگرام با روش تبلیغات ؟ دیلیت اکانت تلگرام توسط کاربران چقدر تاثیر منفی داشت ؟

خود بر و بچه های تلگرام ضد فیلتر هم شاید فکر نمی کردند که نرم افزاری که برای ارتباطاتان امن و در کَل کَل با دولت روسیه ساختند این چنین تبدیل به نرم افزاری پولساز و اقتصادی در کشور ما شود، اما ما از قدیم نشان داده ایم که نبوغ مان در حدی است که حتی رویاهای اجانب هم به ما نمی رسد و هرجا که پول باشد فعل خواستن را حتی با بیش تر از شش زمان فعلی دستور زبان فارسی می توانیم صرف کنیم.

درآمد تلگرام

زمان چندان زیادی از ارائه قابلیت ساخت کانال توسط تلگرام و کانال داری نمی گذرد اما در همین زمان کوتاه، این حوزه به یکی از حوزه های پربازده اقتصادی تبدیل شده، اقتصادی که مالیات ندارد، هزینه تولیدش هم پایین است و فقط کافی است راه و رسمش را یاد بگیرید تا وارد این بازار پولساز شوید.

تبلیغات کانالی
شاید همه شما با این دست از تبلیغات رو به رو شده باشید یا حتی خودتان خواسته اید که به کانال های مختلف تلگرام تبلیغ بدهید. این کانال ها برای قیمت تبلیغات ساز و کار مشخصی ندارند به همین خاطر قیمت ها در بازار اختلاف زیادی دارد ولی 3 شاخص کلی وجود دارد که بر مبنای آن ها تبلیغ می گیرند.
البته برخی هم برمبنای تعداد روز تبلیغ می گیرند که تعدادشان بسیار نادر است، بعضی ها هم در کنار تعرفه هایشان امتیازات ویژه ای هم به تبلیغ دهنده می دهند از جمله این که تا نیم تا یک ساعت بعد از درج تبلیغشان روی آن پستی نمی گذارند و تخفیفات ویژه برای آن هایی که برای بیش از یک ساعت یا بیش از 10 هزار بازدید تبلیغ می دهند.
کم ترین میزان تبلیغ 2 هزار تومان برای یک هزار بازدید است و بیش ترین میزان، 10 هزار تومان برای هر یک هزار بازدید است. البته یک روش تبلیغات ساعتی هم هست که کم ترین میزانش ساعتی 6 هزار تومان است و ادمین ها در بیش ترین میزان برای تبلیغات ساعتی 100 هزار تومان دریافت می کنند. دانلود تلگرام ضد فیلتر در اینجا قابل استفاده است . 

افزایش تعداد کاربران کانال
در این روش در ازای مبلغ معینی به شما تعهد می دهند که تعداد کاربران کانالتان را به صورت تضمینی بالا می برند اما درخصوص این که بمانند یا بروند هیچ گونه تضمینی وجود نداد و همه چیز به آن بستگی دارد که خود شما تا چه حد محتوای جذاب به آن ها ارائه دهید. کانال داران در کمینه دریافت شان به ازای هر یک کاربر 50 هزار تومان مطالبه می کنند و اگر تیغ شان خیلی ببرد، به ازای هر یک هزار بازدید 300 هزار تومان پول می گیرند.
به این نکته دقت کنید که رقم های پایین کاربرانتان را به شیوه تبادل با سایر کانال های پربازدید و معمولا با پست های فریب دهنده و دروغ به کانال شما می آورند که معمولا چندان هم ماندگار نیستند و سریع با کانالتان خداحافظی می کنند ولی رقم های بالاتر با ارسال پیام انبوه این کار را می کنند و از فریب هم در اکثر موارد خودداری می کنند که همین باعث جذب مخاطبان ماندگارتری می شود.



:: برچسب‌ها: تلگرام ضد فیلتر ، دانلود تلگرام ضد فیلتر ، تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

مدیر شبکه های اجتماعی و دلایل اصلی نیاز به آن

شبکه های اجتماعی در حال تغییر دادن روش های کسب و کار هستند. امروزه برای افراد و کسب و کارهایی که هوشمندانه از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند نتایج و ثمرات بسیار شگفت انگیزی حاصل می شود.  هر تجارتی می تواند با به کارگیری فردی حرفه ای در حوزه تجارت الکترونیک، کلیه امور شبکه های اجتماعی و دیجیتال مارکتینگ خود را به صورت بهینه اداره کند. اما متاسفانه صاحبین مشاغل اغلب جایگاه دیجیتال مارکتینگ را نادیده گرفته و مسئولیت های این بخش را بین پرسنل شرکت یا آشنایان خود تقسیم می کنند. سرانجام وظایف دیجیتال مارکتینگ و مدیریت شبکه های اجتماعی، کارکنان را کلافه و سردرگم کرده و بازدهی آنها را شدیدا کاهش می دهد.

دلایل زیر بیانگر آن است که چرا برای کسب و کار خود به یک مدیر شبکه های اجتماعی نیاز خواهید داشت تا بتوانید تمام بخش های کسب و کار خود را متحول کنید.

به روز است و بر مبنای آخرین تغییرات و گرایش ها در حوزه دیجیتال مارکتینگ عمل می کند

یک مدیر باتجربه و حرفه ای در حوزه شبکه های اجتماعی با شور و شوق فراوان مسائل و تکنولوژی های مرتبط با وب و فضای مجازی را دنبال می کند. چنین فردی همواره از آخرین رویدادهای روز دنیای شبکه های اجتماعی مطلع است و می تواند سریعا بهترین موقعیت ها و بازارهای پیرامون کسب و کار شما را شناسایی کند و تصمیماتی هوشمندانه بگیرد.

نمایندگی کسب و کار شما در حوزه آنلاین است

یک مدیر شبکه های اجتماعی نماینده اصلی تجارت شما در دنیای اینترنت است. وی روزانه از طریق کامنت ها و با تلگرام ضد فیلتر  پیام ها با مشتریان شما در تعامل است. یک مدیر شبکه های اجتماعی همانگونه که می تواند کسب و کار شما را متحول و شکوفا کند، ممکن است باعث افت آن نیز بشود. اینجاست که به کارگیری یک مدیر حرفه ای، کارآزموده و متخصص در این حوزه و  پخش نکردن این وظایف بین کارمندان شرکت اهمیت خود را نشان می دهد.

رشد مداوم

یک مدیر شبکه های اجتماعی حرفه ای که مسلط به بهینه سازی موتورهای جستجوگر (SEO) و دیگر امور تخصصی مرتبط با دنیای دیجیتال است می تواند نقش موثری در رشد مداوم شما در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را ایفا کند.

آوای همیشگی برند شما

هر کسب و کاری روش و لحنی منحصربفرد در ارتباط با مشتریان خود دارد که مشتریان با آن آشنایند و خو گرفته اند. اگر مدیریت شبکه های اجتماعی به عهده بیش از یک نفر باشد این آوای یکتا به سادگی گم خواهد شد و به هویت برند شما لطمه وارد خواهد شد. داشتن یک مدیر شبکه های اجتماعی از رخ دادن چنین موردی جلوگیری می کند و تضمین می کند که آوای برند شما در راستای استراتژی و برنامه بازاریابی کسب و کارتان به گونه ای پایدار حفظ شود.

جذب مشتریان جدید

امروزه عمده مردم برای یافتن محصولات،  مشاغل و یافتن پاسخ سوالاتشان به اینترنت متکی هستند. اینجاست که یک مدیر شبکه های اجتماعی که در حوزه  دانش مرتبط با بازاریابی ماهر است می تواند بسیار کارگشا باشد. کمپین ها، تخفیفات و تبلیغات آنلاین اجزای اصلی برای جلب توجه مخاطبان به برند شما هستند و نه تنها می توانند باعث جذب مشتریان جدید شوند بلکه می توانند گروه خاصی از مخاطبان را نیز هدف گیرند.

مدیریت و پیگیری کمپین ها و دانلود تلگرام ضد فیلتر صرفه جویی

مدیر شبکه های اجتماعی می تواند با مدیریت و پیگیری اصولی کمپین ها و سنجش کارایی هر کدام از اقدامات به کار گرفته شده، در وقت و پول شما صرفه جویی کند. اگر بتوان به کمپین های ناکارآمد پایان داد و در هزینه ها صرفه جویی کرد و کمپین های موفق را شناسایی نمود، می توان سکوی پرتابی برای کسب و کار و برند شما ایجاد کرد.

  نشان دادن کسب و کار شما به عنوان یکی از تاثیرگذاران در صنعت

زمانی که کسب و کار شما حضوری مثبت و قوی در شبکه های اجتماعی داشته باشد، می توانید مطمین باشید که مشتریان شما را به عنوان یکی از تاثیرگذاران و پیشگامان صنعتتان خواهند شناخت و چنین امری منجر به افزایش وفاداری مشتریان نسبت به برند شما خواهد شد.

افزایش مشارکت مخاطبان با شبکه اجتماعی شما

زمانی که شبکه اجتماعی تان چیزهای زیادی برای ارائه به مخاطب داشته باشد، طرفداران و  فالوئرهایتان تعامل بیشتری را با شبکه اجتماعی شما خواهند داشت. مدیر شبکه اجتماعی تلاش می کند تا خروجی شبکه های اجتماعی کسب و کار شما همواره سرشار از محتواهای مفید و جذاب و تکنیک هایی برای جذب بیشتر مشارکت و تعامل با مخاطبان باشد.

بارکاری زیاد مدیریت شبکه های اجتماعی

مدیریت شبکه های اجتماعی یک کار 24/7/365 است و چیزی نیست که بتوان در آن وقفه ای ایجاد کرد. مداومت در فعالیت شبکه های اجتماعی و رصد همیشگی وضعیت برندهای مرتبط پیرامون و گفت و گوهای در حال انجام درباره کمپین های شما ضروری است. اکثر اوقات نیاز به یک پلن محتوایی، وقفه و برنامه زمانبندی رسیدگی به این امور دارید. برای اکانت های پرمخاطب و شلوغ، خصوصا زمانی که اکانت شما یک اکانت ارائه خدمات است، غالبا به یک تیم کاری چند شیفته نیاز است.

وقتی صحبت از تولید محتواست، منظور این نیست که فلان روز جملات نقل قول به اشتراک گذارید و روز دیگر گیف های جالب!!! (از چنین چیزی مخاطب چه یاد خواهد گرفت؟؟). امروزه شبکه های جزیی بخشی از موتورهای جستجو هستند که کاربران برای کسب اطلاعات درباره محصولات و خدمات از آنها کمک می گیرند.

 یک یا دو شخص به تنهایی نمی توانند تمامی امور مرتبط با اداره یک اکانت اعم از پیش نویس کردن، تولید محتوا، کارهای گرافیکی و پست گذاری را انجام دهند و برای این کار به یک تیم باتجربه و حرفه ای نیاز است. مدیر شبکه های اجتماعی با تهیه برنامه کاری و بازاریابی متناسب با برند شما و  با هماهنگی و کنترل کارهای انجام شده توسط تیم شبکه های اجتماعی، به انسجام و یکپارچگی فعالیت شبکه های اجتماعی کسب و کار شما کمک می کند. همچنین با تهیه گزارش های مختلف از برندهای موجود در صنعت شما، خط مشی کاری شرکت و الگویی برای تصمیم گیری و  انتخاب ابزار برای بهبود وجهه برند شما تلاش می کند.



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 بهمن 1399 | نظرات ()